Spring naar de inhoud

Liesbeth Peeters

Als mama van 2 jongens hou ik van mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden. Ik sta steeds open voor een goed gesprek. Bij mijn vrienden ben ik gekend als correct, toegewijd en loyaal. Ik hou van wandelingen waarop ik mijn hoofd kan leegmaken en van denksport. Ook kan ik genieten van een goede film en schaaf ik graag mijn kennis over filmklassiekers bij.

In 2002 heb ik mijn diploma in de rechten behaald aan de KU Leuven waar ik werd gebeten door het arbeidsrecht. Na mijn studies ben ik advocaat geworden in een sociaalrechtelijk nichekantoor. Daar was ik actief in verschillende domeinen van het sociaal recht en in het arbeidsrecht in het bijzonder. 

In 2020 heb ik de stap gezet om een eigen kantoor op te starten. Ik werk gedreven, denk steeds met u mee en streef de beste oplossing voor u na. Met oog voor detail redigeer ik juridische adviezen, overeenkomsten, reglementen en andere documenten. Met de puntjes op de i en een scherpe pen schrijf ik brieven en conclusies. Ik geloof sterk in het belang van een langetermijnvisie en in de noodzaak van flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een snel evoluerende omgeving. Stilstaan is achteruitgaan.